Shea butter
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Ron Monique Myrthe Lotte & Jesse
22 Juli 2014 | Ghana, Kpandae
Vandaag hebben wij Sirigu bezocht, een mooi voorbeeld van lokale vrouwen die actie hebben ondernomen om de kunst en de cultuur te bewaren. Hier zie je nog traditioneel handwerk. Prachtig aardewerk en manden. Het dorp is ook de moeite waard om te bezoeken, dit om haar interessante architectuur en decoratieve wandschilderingen. De traditionele architectuur beschermde de bewoners tegen wilde beesten en slavendrijvers. Het gaat iets te ver om dat nu uit te leggen.
Dadelijk gaan we Lotte van het vliegveld halen. Morgen reizen wij met zijn vijven naar Burkina Faso. Gisteren hebben wij nog lang met een Nederlandse student gesproken, die door Burkino Faso heeft gereisd en ons veel tips heeft gegeven. Hij heeft onze interesse behoorlijk gewekt.
Tot Snel.
22 Juli 2014 - 18:50
Trudi:
Hoi Hoi zo wat een lekker dorpsleven Ron en Jesse zullen wel uitgerust zijn (of hebben jullie niet bij de mannen onder de boom gelegen?) Monique en Myrthe heb wel medelijden met jullie hoor al dat werk wat jullie verzetten ...petje af!! Heerlijk dat cultuur snuiven doen we veel te weinig.
Hoop dat Lotte goed is aangekomen veel plezier op jullie verdere reis met z'n vijven!!!!
groetjes Trudi en Dick -
24 Juli 2014 - 22:34
Marlie En Willy:
Hey allemaal,
Vandaag eindelijk tijd gevonden om jullie belevenissen te lezen. Het is weer een hele bundel met onvergetelijke verhalen en belevenissen. Wij vinden met name de reacties van plaatselijke bevolking heel bijzonder. Je voelt het gewoon in de tekst. Morgen gaan jullie weer ''compleet'' verder beleven....we volgen de verhalen. Gelukkig even iets anders na de vreselijke gebeurtenissen in Nederland. Groetjes van ons allemaal. PS Jesse sorry voor de typefouten maar dat ligt helaas niet aa de pc .........